Op de foto: Marc Hamel en Cees Krieger na het akkoord voor de winkel van Rugbymagazijn

Eigenlijk hadden wij het nieuws over de sponsoring door Rugbymagazijn eerder bekend willen maken. En wel op de eerste Landelijke Veteranen Rugbydag bij Rugby Club ‘t Gooi in Naarden. Cees Krieger draagt namelijk het initiatief van Veteranenrugby Nederland een warm hart toe. Hij zou daarom ook met zijn winkel aanwezig zijn geweest. Omdat de dag door corona helaas niet door kan gaan hebben we Cees opgezocht in zijn winkel. Dit om hem persoonlijk te bedanken voor zijn sponsoring.

Rugbymagazijn geboren uit passie voor rugby

Het enthousiasme van Cees Krieger voor veteranenrugby is niet zo gek als je bedenkt dat ook zijn Rugbymagazijn uit een passie voor rugby is ontstaan. Nadat hij 15 jaar met zijn zonen, twee fanatieke rugbyers, stad en land is afgegaan is de liefde voor rugby enkel maar gegroeid. Door zijn jaarlijkse zoektochten naar het perfecte paar rugbyschoenen in Frankrijk of dat ene geweldige rugbyshirt in Schotland kwam langzaamaan het besef dat wat rugbywinkels betreft de spoeling dun is in Nederland.

Online platform

Twee jaar geleden kwam zijn droom uit die is ontstaan tijdens die eindeloze zoektocht naar rugbyspullen die vervangen diende te worden. Denk hierbij ook aan zoekgeraakte bitjes, verloren noppen, versleten sokken en schoenen. November 2018 startte het online platform www.rugbymagazijn.nl met een ruim assortiment aan rugbyartikelen. Bijna alle grote rugbymerken zijn te koop via de webshop. En ja juist ook die bitjes, noppen, sokken en vooral schoenen!

Nu ook een fysieke winkel

In de eerste twee jaar heeft al menig rugby-event plaats geboden aan de pop-up store van rugbymagazijn.nl. Bij het kopen van schoenen blijft het fijn om ze toch nog eerst even te passen. Een fysieke winkel kon daarom niet uitblijven en afgelopen zomer opende de winkel van Rugbymagazijn zijn deuren. De keus voor de vestigingsplaats viel op Bussum. Niet alleen omdat dit zeer centraal in het land ligt maar ook nog eens in het hart van een echte rugbyminnende regio. De winkel heeft daardoor ook een team van medewerkers die echt van rugby houden. Zij weten wat belangrijk is voor iedere rugbyspeler van gup tot aan pro.

Rugbymagazijn winkel

Wij zijn superblij met dit gebaar van Cees en hopen hem met zijn team te mogen verwelkomen bij het eerstkomende veteranenevent.

Team veteranenrugby.nl

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn