Come meet-up with the other Old Ruggers!

Veteranendagen kick-off in Naarden

Op 25 oktober is het zo ver want dan zal de allereerste Landelijke Veteranendag plaats vinden bij Rugby Club ’t Gooi in Naarden. Op 19 december, 21 februari en 1 mei volgen er nog drie op verschillende locaties. Aankondigingen hierover volgen nog op deze website.

Doel van deze dagen

Gezellig rugby toernooien waar iedere rugbyer welkom is die weer eens een balletje wil gooien met enkel en alleen andere veteranen. Wij nodigen jullie ook graag uit voor deze happening. Je kunt je inschrijven als individu, vriendengroep of als team. Dus als jouw club geen geheel team op de been kan brengen is dat geen enkel probleem. Ter plekke wordt bepaald hoeveel teams we kunnen formeren en in samenspraak met de scheidsrechters en captains welke regels we gaan hanteren en hoe lang een wedstrijd duurt.

Schets van het programma

  • 11.00 – 12.00 uur verzamelen
  • 12.00 – 12.30 uur lunch
  • 13.00 – 17.00 uur wedstrijden
  • 17.30 uur de prijsuitreiking en BBQ
  • Eindtijd onbekend

De scheidsrechters worden mede door Rugby Nederland geregeld maar wil je fluiten laat het ons weten. Diverse sponsoren staan overigens al te trappelen om de kosten te drukken.

Kosten

Kosten per persoon: 10-15 euro

Deelname

Op dit moment hebben 4 team zich al ingeschreven waarbij zelfs een buitenlands team! Kondig je komst aan via het evenement in de Facebook groep (nodig vooral ook via het evenement je oude rugby-maatjes uit om ook mee te doen).

Zorg dat je erbij bent!

Met ()vale groet,

Marc Hamel namens RC ’t Gooi en www.veteranenrugby.nl

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn