Tuurlijk!! Afgelopen zaterdag een bezoekje aan Goeree om daar samen met de Eilanders een potje te spelen tegen de heren van RRC/ RC Delft/ the Hookers.
 
Kort verslag:
Als ik me niet vergis dreven er 11 Glorianen af naar naar Goeree. Aan vervoer geen gebrek. Aldaar aangekomen kwam de lucht van oa stoofvlees ons al tegemoet.
De voetbalkantine was leeg. De dappere strijders kwamen mij al lachend tegemoet. Zij hadden er zin in. Onder aanvoering van Cleanfield mocht het combinatie team van de groen/ blauwe en de Eilanders het opnemen tegen de veel doorgewinterde spelers van Rotterdam, HvHolland en Delft.
Echter bleek dat niet uit de score, wel uit het balbezit.
Met af en toe een grappige tuimelpartij en bij tijd en wijle een flinke sprint met een goede follow up werd er 12 – 12 genoteerd. Hier valt vanzelfsprekend niet over te discussiëren.
Na een efficiënte speech van Mark en een zeer goed verzorgde warme hap van Johannis, de nodige grappen en grollen aan de tafels en de toezegging dat we de volgende wedstrijd met minimaal dezelfde spelers + een bebaarde speler zullen aantreden tegen het altijd gezellige Diok doet mij veel goeds.
 
Is de stijgende lijn ingezet en zullen er weer meer Glorianen hun kicksen aantrekken?
Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn