Even voorstellen:

Het is alweer een tijdje geleden dat een deelnemende club  een ’teamsheet’ instuurde. Dus gaan we weer een beginnetje maken mey ‘even voorstellen stukjes’ over de teams die veteranenrugby spelen in Nederland. Deze keer…

 

The Old Reds

In 2015 werd de Voorburgse Rugby Club opgericht. Aangezien er in de buurt meer dan genoeg seniorenrugby is, maar de aanwas bij de jeugd te groot voor de bestaande clubs om goed te kunnen handelen ontstond het idee voor een club in het aan Den Haag grenzende Voorburg. The Old Reds zijn 3 jaar geleden opgericht door trainers en coaches van de jeugdspelers. Doel was om zo een hechtere trainersgroep te vormen. Daarnaast zaten er ook trainers tussen zonder rugbyervaring bij. Om die trainers te laten ervaren hoe moeilijk het spelletje kan zijn (zodat ze hier rekening mee kunnen houden wanneer ze opdrachten/instructies geven), werd ook aan deze trainers gevraagd mee te doen. Drie jaar geleden hadden we elf spelers, nu hebben we er zeventien waaronder ook enthousiaste papa’s die het spelletje een keer willen proberen. Heel gaaf!
De afgelopen jaren speelden The Old Reds al mee op het Ameland Beach Rugby Festival en liet zich aardig gelden in het Veteranentoernooi. Nu willen we wat meer gaan spelen in het Oude Meesterscircuit wat al bestaat in Zuid-Holland.

Contactpersoon:

Lucas Avink

Lucas.avink.vrc@gmail.com

Thuiswedstrijden:

Voorburgse Rugby Club

Groene Zoom, 2491 EJ Den Haag

Stuur ook jouw team info in!:

Hoe leuk zou het zijn als iedere club / Veteranen team een stukje proza kan opsturen over ontstaan, samenstelling en andere wetenswaardigheden van het team. Dan hangen we deze ‘info sheet’ achter het bijbehorende club/team logo op onze website of wij linken door naar de betreffende pagina op de site van jouw club. Paar foto’s erbij en klaar is Kees.

Tim Mudde namens team veteranenrugby.nl

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn