Come meet-up with the other Old Ruggers!

Eerste Landelijke Veteranendag in Naarden

Op 30 oktober 2021 is het dan eindelijk zover want dan zal de allereerste Landelijke Veteranendag plaatsvinden bij Rugby Club ’t Gooi in Naarden. Op 15 januari, 6 maart en 30 april volgen er nog twee op verschillende locaties. Aankondigingen hierover volgen nog op deze website.

Doel van deze dagen

Gezellig rugby toernooien waar iedere rugbyer welkom is die weer eens een balletje wil gooien met enkel en alleen andere veteranen. Wij nodigen jullie ook graag uit voor deze happening. Je kunt je inschrijven als individu, vriendengroep of als team. Dus als jouw club geen geheel team op de been kan brengen is dat geen enkel probleem. Ter plekke wordt bepaald hoeveel teams we kunnen formeren en in samenspraak met de scheidsrechters en captains welke regels we gaan hanteren en hoe lang een wedstrijd duurt. Afhankelijk van het aantal teams zal de spelvorm (10 of 15 a-side), de duur van iedere wedstrijd en het wedstrijdschema bepaald worden.

Schets van het programma

  • 12:00 uur Verzamelen en lunch
  • 13:30 uur Aanvang wedstrijden
  • 17:00 uur Einde wedstrijden
  • 17.30 uur Prijsuitreiking en diner
  • 18:00 tot 23:00 uur 3e helft, liederen en ander rugbycultuur vermaak

De scheidsrechters worden mede door Rugby Nederland geregeld maar wil je fluiten laat het ons weten. Diverse sponsoren staan overigens al te trappelen om de kosten te drukken.

Kosten

Kosten: 7,50 per speler inclusief lunch en diner.
LET OP: PIN ONLY (geen cash betalingen mogelijk dus).

Deelname

Op dit moment hebben 4 team zich al ingeschreven waarbij zelfs een buitenlands team!

Aanmelden kan via de Facebookgroep (nodig vooral ook via het evenement je oude rugby-maatjes uit om ook mee te doen) van Veteranenrugby.nl of via een mail naar Marc! Tot 30 oktober in  Naarden!

Zorg dat je erbij bent!

Met ()vale groet,

Marc Hamel namens RC ’t Gooi en www.veteranenrugby.nl

Contactgegevens Marc:

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn