Op de foto: de fysieke winkel van Rugbymagazijn in Bussum

Wij zijn superblij dat we kunnen melden dat Rugbymagazijn.nl van Cees en Kevin Krieger de sponsoring van veteranenrugby.nl met nog een jaar verlengd hebben. Daarnaast kunnen we melden dat ze ook aanwezig zullen zijn op de eerste landelijke veteranen-rugbydag bij Rugby Club ’t Gooi in Naarden op 30 oktober aanstaande.

Rugbymagazijn geboren uit passie voor rugby

Het enthousiasme van Cees Krieger voor veteranenrugby is niet zo gek als je bedenkt dat ook zijn Rugbymagazijn.nl uit een passie voor rugby is ontstaan. Nadat hij 20 jaar met zijn zonen, twee fanatieke rugbyers, stad en land is afgegaan is de liefde voor rugby enkel maar gegroeid. Door zijn jaarlijkse zoektochten naar het perfecte paar rugby-schoenen in Frankrijk of dat ene geweldige rugby-shirt in Schotland kwam langzaamaan het besef dat wat rugby-winkels betreft de spoeling dun is in Nederland.

Pop-up store

Rugbymagazijn heeft een grote collectie van alles wat je nodig hebt (en wilt;) voor de mooiste sport ter wereld. De meeste weten hen al te vinden, online shoppen op de site is handig. En hoe tof is het dat Rugbymagazijn gewoon naar te toe komt? Kun je thuis vertellen dat het geld op de veteranendag niet alleen op ging aan jugs.

Heb je zelf een evenement?

Graag komt het Rugbymagazijn.nl met hun Pop-up Store een dag op jouw club (in Nederland of België) staan. Ze nemen de nieuwste collectie kleding, ballen en schoenen mee, maar ook rugby items voor fijne prijzen. Heb je binnenkort een jeugdtoernooi of een ander evenement? Neem dan contact met Rugbymagazijn.nl op. Als zij een dag mogen komen, dan krijgt jouw club een waardebon ter waarde van 75,- euro voor rugbyballen of die ene tackle-bag.

Rustig passen in de winkel

Rugbymagazijn is niet alleen online te vinden, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel gelegen in Bussum. Een rugby winkel met een ruim assortiment samengesteld uit de fijnste rugby merken. Er is ruimte om te passen en graag geven wij daarbij deskundig advies. Maak er zaterdag 30 oktober een dagje van. ’s Morgens op je gemak nieuwe schoenen passen in de winkel en ’s middags er meteen mee de wei in.

Openingstijden:

Dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 – 18.00 uur, zaterdag van 9.00 – 17.00 uur.

We hopen ze komend seizoen op veel veteranen events tegen te gaan komen!

Team veteranenrugby.nl

Rugbymagazijn pop up store
Landenshirts
Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn