Even voorstellen:

Met een knipoog naar de lange winterslaap plaatste wij vorige maand een oproep aan de deelnemende clubs om een ’teamsheet’ te sturen. Een even voorstellen stukje over de teams om langzaam weer warm te draaien voor als we straks het veld weer op mogen. Het spits wordt afgebeten door…

 

Oudlanders

Spelers van 35 jaar en ouder worden binnen de rugbysport geeerd met de titel ‘Oude Meester’. Bij de Eilanders spelen zij onder de naam OUDLANDERS. De Oudlanders hebben minstens 6 wedstrijden per jaar buiten de competitie om.

Tijdens de landelijke Veteranendagen (4 x per jaar) spelen zij beurtelings op zaterdag of zondag met en tegen Veteranen van rugbyclubs uit heel Nederland.

Tevens komen de Oudlanders uit in een circuit met oude meesters van:
RC Delft, RFC Gouda, RC The Hookers, Rotterdamse RC en RC Sparta die 6 keer per jaar wedstrijd hebben. Eén van die wedstrijden is op Goeree-Overflakkee.

De wedstrijden van de Oude Meesters Zuid-West-Zuid (OMZWZ) vinden plaats op zaterdagen dat er geen competitiewedstrijden zijn omdat zij ook nog gewoon bij de senioren (mogen) spelen. De kick off is om 19:00 uur en na afloop wordt er met zijn allen gegeten.

Contactpersoon:

Tim Mudde

sassem1965@live.nl

Thuiswedstrijden:

Rugby Club Eilanders

Oostplaatseweg 1, 3241 LV Middelharnis

Stuur ook jouw team info in!:

Hoe leuk zou het zijn als iedere club / Veteranen team een stukje proza kan opsturen over ontstaan, samenstelling en andere wetenswaardigheden van het team. Dan hangen we deze ‘info sheet’ achter het bijbehorende club/team logo op onze website of wij linken door naar de betreffende pagina op de site van jouw club. Paar foto’s erbij en klaar is Kees.

Marc Hamel namens team veteranenrugby.nl

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn