Einde langste winterstop ooit is in zicht!

Tijd om veteranen uit hun winterslaap te halen

Nu de Six Nations in volle gang is, de ereklasse in kleine vorm de competitie gaat vervolgen, komt het einde van de langste winterstop ooit langzaam maar zeker in zicht. Jammer dat Rugby NL de getallen rond opstarten van trainingen voor senioren verkeerd om heeft laten optekenen. Wat ons betreft had dat natuurlijk tot en met 62 jaar en niet tot en met 26 jaar moeten zijn 😊

Hoe dan ook: Tijd om Veteranenrugby.NL weer up-to-date te krijgen! Om met een frisse herstart te beginnen vragen we jullie het volgende:

Vets events data:

Mochten jullie al een nieuwe agenda hebben met veteranen events in 2021 dan zetten wij die graag op de website agenda en in overleg ook op de bijbehorende facebook pagina met inmiddels > 1.100 leden!

Team info sheet:

Hoe leuk zou het zijn als iedere club / Veteranen team een stukje proza kan opsturen over ontstaan, samenstelling en andere wetenswaardigheden van het team. Dan hangen we dat ‘info sheet’ achter het bijbehorende club/team logo op de website. Paar foto’s erbij en klaar is Kees.

Marc Hamel namens team veteranenrugby.nl

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn