Eerste Landelijke Veteranendag helaas afgelast

Veteranendagen kick-off in Naarden gaat niet door

Door de aangescherpte Corona maatregelen zijn we helaas genoodzaakt om de eerste Landelijke Veteranen Dag (LVD) die op 25 oktober bij RC ’t Gooi zou plaatsvinden af te lasten. Alsmaar afnemende maximaal toelaatbare deelnemers en sluiting van het clubhuis en dus geen derde helft was natuurlijk al lastig, maar nu we zeer waarschijnlijk ook geen toeschouwers mogen toelaten, kunnen we niet anders dan het event afblazen. 😊

Doel van deze dagen

Gezellig rugby toernooien waar iedere rugbyer welkom is die weer eens een balletje wil gooien met enkel en alleen andere veteranen. Wij nodigen jullie ook graag uit voor deze happening. Je kunt je inschrijven als individu, vriendengroep of als team. Dus als jouw club geen geheel team op de been kan brengen is dat geen enkel probleem. Ter plekke wordt bepaald hoeveel teams we kunnen formeren en in samenspraak met de scheidsrechters en captains welke regels we gaan hanteren en hoe lang een wedstrijd duurt.

Nog drie LVD’s dit seizoen

Maar niet getreurd, er zijn gelukkig nog 3 LVD’s gepland; weekend van 19 december (locatie nog onbekend), 21 februari (Rugbyclub Groningen) en 1 mei (RC Delft).

Zorg dat je erbij bent!

Met ()vale groet,

Marc Hamel namens RC ’t Gooi en www.veteranenrugby.nl

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn