Het Bossche Draken Toernooi – UITGESTELD!

Bossche Draken toernooiVan de Rugbyclub The Dukes ontvingen wij een bericht over het ‘ouwe-lullen’ toernooi van hun 4e team dat 5 september heeft plaatsgevonden: het Bossche Draken toernooi. Maar liefst acht teams, keurig verdeeld over vier dames- en vier herenteams speelden tegen elkaar op dit pre-season toernooi. Een volledig verslag van de dag en wat er aan vooraf ging zie en lees je hier.

Onderdeel van Bosch Rugby Weekend

Na twee jaar van oplopend succes qua zang en toeschouwers is het toernooi onderdeel gemaakt van het jaarlijkse Bosch Rugby Weekend. Het laatste genoemde festijn met toprugby op vrijdag en zondag, tenten, slapen in het park, dj, drank, food en wat al niet meer kon door corona helaas dit jaar niet plaatsvinden. Met veel improvisatietalent ging het Bossche Drakentoernooi dit jaar evengoed wel door. En met veel genoegen. Het was nog lang erg gezellig op het ‘coronaproof’ Zomerterras ZUID.

Volgend jaar met veteranenteams?

Het herentoernooi was in elkaar geflanst door het vierde team van de Dukes (een mix van oudjes die het de jonkies leren). De andere deelnemers waren onder andere het Bredase RC3 (heel leuk veteranenteam), Ducks/Oisterwijk cluster (die hadden een paar jeugdige invallers maar goed van zang en drank) en RC Tilburg 2 (zoals gebruikelijk aangevuld met wat jeugdige Veteranen).

Er gaan stemmen op om volgend jaar echte veteranenteams uit te nodigen dus hou de agenda in gaten!

Bedankt voor de informatie Giel Vekemans!

Het Bossche Draken Toernooi – UITGESTELD!

Bossche Draken toernooiVan de Rugbyclub The Dukes ontvingen wij een bericht over het ‘ouwe-lullen’ toernooi van hun 4e team dat 5 september heeft plaatsgevonden: het Bossche Draken toernooi. Maar liefst acht teams, keurig verdeeld over vier dames- en vier herenteams speelden tegen elkaar op dit pre-season toernooi. Een volledig verslag van de dag en wat er aan vooraf ging zie en lees je hier.

Onderdeel van Bosch Rugby Weekend

Na twee jaar van oplopend succes qua zang en toeschouwers is het toernooi onderdeel gemaakt van het jaarlijkse Bosch Rugby Weekend. Het laatste genoemde festijn met toprugby op vrijdag en zondag, tenten, slapen in het park, dj, drank, food en wat al niet meer kon door corona helaas dit jaar niet plaatsvinden. Met veel improvisatietalent ging het Bossche Drakentoernooi dit jaar evengoed wel door. En met veel genoegen. Het was nog lang erg gezellig op het ‘coronaproof’ Zomerterras ZUID.

Volgend jaar met veteranenteams?

Het herentoernooi was in elkaar geflanst door het vierde team van de Dukes (een mix van oudjes die het de jonkies leren). De andere deelnemers waren onder andere het Bredase RC3 (heel leuk veteranenteam), Ducks/Oisterwijk cluster (die hadden een paar jeugdige invallers maar goed van zang en drank) en RC Tilburg 2 (zoals gebruikelijk aangevuld met wat jeugdige Veteranen).

Er gaan stemmen op om volgend jaar echte veteranenteams uit te nodigen dus hou de agenda in gaten!

Bedankt voor de informatie Giel Vekemans!

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn