Any given sunday!

Afgelopen maanden zijn er verschillende bijeenkomsten geweest om te onderzoeken of er behoefte bestaat aan een centraal gecoördineerd initiatief als katalysator voor het veteranenrugby in Nederland. Ondergetekenden hebben het idee dat er veel oud rugbyers zijn die het liefst nog iedere zondag de schoenen aantrekken. Het is alleen zo dat niet iedere vereniging genoeg draagkracht heeft voor een volledig veteranenteam. Sommige clubs zijn al blij als ze de reguliere senioren teams compleet hebben.

Goede informatie is de sleutel

Er zijn genoeg leuke initiatieven. Het probleem is echter dat niet iedere mogelijke geïnteresseerde bereikt wordt of op een centrale plek zich kan informeren. De veteranen in regio zuidwest kunnen al enige tijd via de website: oudemeestersrugby.nl. Dit geweldige idee willen wij met ons initiatief nu naar een landelijk niveau tillen.

Met deze site hopen wij een positieve bijdrage te leveren. Dit om de actieve inzet en bijdrage te verlengen van alle rugbyers die graag blijven ballen of betrokken te blijven bij het edele rugbyspel.

Join the club!

Of je nu nog zelf wilt spelen of dat het leuk vindt om langs de lijn je maatjes aan te moedigen, hopelijk helpt deze site om beter op de hoogte te blijven waar er een veteranen event georganiseerd wordt. Wij, enthousiaste rugby-veteranen ondersteund door Rugby Nederland, hopen nog lang zo nu en dan een balletje te gooien, wedstrijd te fluiten, events te bezoeken en organiseren en natuurlijk van de derde helft te genieten.

Mocht je mee willen werken, denken of heb je ideeën om dingen nog beter te doen, dan horen wij dat graag.

Ook sponsoren zijn natuurlijk van harte welkom. Graag komen we in contact om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen.

Marc Hamel namens,

Team Veteranenrugby
Marc Hamel (‘t Gooi) | Patrick van der Veen (Greate Pier) | Tim Mudde (Eilanders) | Roland Kelders | (Oisterwijk Oysters) | Johan van den Dam (RC Betuwe) | Tijmen Vader (RugbyNL) | Harro Verschoor (RugbyNL)

Veteranenrugby.nl wordt gesponsord door:
Rugbymagazijn